Menu
Programul de spectacole pentru acest weekend a fost modificat în totalitate Programul de spectacole pentru acest weekend a fost modificat în totalitate

Programul de spectacole pentru acest weekend a fost modificat în totalitate

Teatru: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” este nevoit să modifice întreg programul de spectacole pentru acest weekend din cauza îmbolnăvirii unui actor și pentru a păstra deschisă pentru public opțiunea petrecerii unei seri plăcute la teatru.

În serile de sâmbătă, 26 februarie 2022, și duminică, 27 februarie 2022, cu începere la ora 19:00, se va juca spectacolul „MARELE PREMIU” de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, scenografia: Daniel Divrician.

Biletele NU sunt scoase la vânzare.

La „MARELE PREMIU” au ACCES EXCLUSIV ȘI GRATUIT cumpărătorii de bilete la spectacolele care fuseseră programate inițial („… ÎN ȚARA MINUNILOR” și „AFTER LOVE”), prezentând la intrare biletele deja achiziționate.

Cu aceleași bilete ei vor putea veni și la proximele reprezentații ale spectacolelor „… ÎN ȚARA MINUNILOR” și „AFTER LOVE”, care vor fi programate cu prioritate în zilele următoare și despre care vor fi notificați pe e-mail sau telefonic.

Spectatorii care doresc rambursarea contravalorii biletelor trebuie să scrie un e-mail la bileteonline@fanitardini.ro.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” le prezintă scuze spectatorilor pentru neplăcerile create de modificarea programului și le mulțumește pentru înțelegere.

Informații suplimentare: 0758 049 850

Foto: Freepik

Bilete la Programul de spectacole pentru acest weekend a fost modificat în totalitate

Momentan nu sunt reprezentații programate.