Menu
Probleme în Paradis Probleme în Paradis

Probleme în Paradis

Teatru: Teatrul Elisabeta
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Din respect pentru actori, accesul în sala de restaurant se face cu 90 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mâncare și băuturi. Vă informăm că ultima comandă va fi preluată cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

La Casa de Pompe Funebre “Paradis” se dezlănțuie iadul!

Adaptare după un text de Anatoliy Krim
Regie:
Vlad Ianuș
Tip spectacol: comedie

Distribuție:

Valya: Raluca Ghervan
Liza: Mădălina Borș
Arkadi: Dorin Enache
Grisha: Vlad Ianuș

Preț Bilet: 69 lei

Sinopsis

Un bărbat este adus pentru procesiunile funerare de către soția sa. În timp ce o asistentă medicală se ocupă de el, consolatorul de văduve din pachetul all-inclusive încearcă să-și facă meseria. Cât efort pentru nimic! Bărbatul se trezește dintr-o mahmureală cruntă direct în mijlocul pregătirilor și a unor invitați cu totul neașteptați. În acest caz, ar fi mai bine să fugă sau să-și însceneze propria înmormântare?

Te așteptăm la o comedie neagră, care vorbește despre viață și moarte, dar și despre alegerile care ne pot băga, uneori, în pământ.

Spectacolul face parte din conceptul „Poftă de teatru”, în care „gurmanzii” pot savura comedii originale, în timp ce se bucură de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comandă de mâncare se va prelua cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. De asemenea, te rugăm să nu întârzii, pentru că biletele își pierd valabilitatea odată cu începerea evenimentului.

Bilete la Probleme în Paradis

Momentan nu sunt reprezentații programate.