Menu
Prințesele fermecate Prințesele fermecate

Prințesele fermecate

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h 15m
Regia: Regia Axel Moustache Axel Moustache
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Adaptare după basmul “Cele douăsprezece prințese”

Vă așteptăm la un spectacol amuzant și educativ despre cât este de important să-ți urmezi visele și să ai încredere în tine, în forțele proprii și în prietenii tăi buni.

Un spectacol plin de umor și de voie bună, care conține momente interactive, muzică și dans, urmând povestea unui cioban român, care își caută norocul în țări străine. Astfel, copiii au ocazia să interacționeze cu diferitele obiceiuri locale, dar și să conștientizeze importanța cunoașterii limbilor străine. Copiii vor ghida personajul principal și îl vor ajuta să nu dea de probleme și să ia deciziile cele mai bune.

Chiar dacă zâna cea bună îi mai dă sfaturi și îl ajută, atunci când va ajunge la Curtea regelui, unde locuiesc fermecatele prințese dansatoare, inima îi va fi pusă la grea încercare, iar capul în primejdie. Însă cu ajutorul copiilor, el va învinge toate obstacolele care îi ies în cale.

“Prințesele fermecate” este un spectacol plin de energie și culoare, unde atât copiii, cât și părinții sunt invitați să participe activ, să râdă, să se emoționeze și să petreacă o oră deosebită alături de actorii noștri.

Spectacolul este organizat de The Creative Moustache 

Cu participarea Trupei Actori de Mici by The Moustache Family

Bilete la Prințesele fermecate

Momentan nu sunt reprezentații programate.