Menu
Pretend we make you happy (again) Pretend we make you happy (again)

Pretend we make you happy (again)

Teatru: Teatrul Masca
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

În cadrul evenimentului “Departe de centru, aproape de oameni”, Centrul Național al Dansului București susține spectacolul PRETEND WE MAKE YOU HAPPY (AGAIN) în amfiteatrul de la Masca.

 

În procesul de lucru la spectacolul Pretend we make you happy, creat în 2010, Andreea Novac se întreba ce tip de mișcare ar trebui să așeze pe scenă pentru a provoca și produce un transfer energetic între interpreți și public.

Ce tip de interactivitate este necesară, cum este ea construită și manevrată din interior spre exterior, ce ne mișcă atunci când privim un spectacol intens, epuizant, vibrant? (Andreea Novac)

 

În versiunea revizitată în 2020, artista caută energia și plăcerea și pornește de la aceleași principii de compoziție, traduse și multiplicate prin corpurile celor cinci interprete.

Pornind de la cele patru „body genres“ (comedie, dramă, erotica şi horror), genuri care, cel puţin teoretic, creează fiori, excitaţie sau plăcere în corpul celui care trăieşte situaţia ori în al celui care priveşte situaţia, artista caută în continuare modalităţi de a stimula kinestezic spectactorul și construiește având referinţe cinematografice.

 

Conceptul si coregrafia: Andreea Novac

Trainer vocal: Denis Bolborea

Cu: Diana Dragu, Georgia Elza Măciuceanu, Laura Murariu, Iulia Chindea, Alexandra Zavelea

Spectacolul se joacă în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Masca. Biletele sunt fără loc. Ocuparea locurilor se face în ordinea sosirii.

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să acopere gura și nasul. Nu este necesara dovada vaccinarii;

Se interzice consumul de mâncare și băuturi în amfiteatru;

Bilete la Pretend we make you happy (again)

Momentan nu sunt reprezentații programate.