Menu
POVEȘTI DE CRĂCIUN în Grădina Publică din Galați. Invitat special: Moș Crăciun POVEȘTI DE CRĂCIUN în Grădina Publică din Galați. Invitat special: Moș Crăciun

POVEȘTI DE CRĂCIUN în Grădina Publică din Galați. Invitat special: Moș Crăciun

Teatru: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Ne bucurăm împreună de misterul, magia și bucuria Crăciunului depănând povești, cântând colinde și așteptându-l pe Moș Crăciun. Sosește negreșit!

Te așteptăm vineri, 17 decembrie, și sâmbătă, 18 decembrie, la ora 18:30, în Grădina Publică (la fântână), la evenimentul POVEȘTI DE CRĂCIUN, organizat de Primăria Municipiului Galați și Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Ai ocazia să asculți povești despre Magia Crăciunului, să cânți colinde despre Feeria Sărbătorilor de Iarnă și să te întâlnești cu un invitat special, nimeni altul decât Moș Crăciun, în cadrul unui spectacol-recital pentru toate vârstele susținut de actorii Mihaela Lecca-Gorea, Oana Preda, Vlad Vasiliu și Aureliu Bâtcă de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, cu participarea Adelei Dinu, elevă a Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin”, și a elevilor Școlii particulare de teatru JoY ART Theatre Junior, coordonați de actrița Oana Preda.

Intrarea este liberă.

Bilete la POVEȘTI DE CRĂCIUN în Grădina Publică din Galați. Invitat special: Moș Crăciun

Momentan nu sunt reprezentații programate.