Menu
Povești cu fire Povești cu fire

Povești cu fire

Teatru: Teatrul Ion Creangă
Data și ora: încă o dată/oră
Locația: Sala Mică Strada Biserica Amzei, nr. 21, București
Durată: 30 minute
Regia: Regia Andra Burcă
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
  Bilete
bilete pe entertix.ro

Descrierea spectacolului

Într-un spațiu atemporal, ne pregătim să pornim spre un tărâm croșetat din întâlniri neprevăzute. Conduși de un fir invizibil, în fața noastră, o sferă uriașă de lână și trei personaje interesante vor apărea rând pe rând. Un personaj vine din trecut, altul trăiește cu noi, în prezent, iar altul călătorește din viitor. Să fie oare zeițe protectoare ori surori cu Luna, Soarele sau Pământul? Vă lăsăm să descoperiți.

Împreună cu cele trei personaje curioase vom porni în descoperirea și deslușirea firelor ce ne înconjoară. Oare avem și noi unul? Firul se multiplică, transformă și ne invită să-l descoperim mai de aproape, prin propriile amintiri. Muzica liniștitoare va crea mișcări asemeni undei unei ape, iar tu vei fi ademenit să cutreieri alături de ele lumea și poveștile sale prin intermediul unor fire colorate.

Spectacolul „Povești cu fire” este universul ideal al oricărui copil care se lasă desprins din mâinile părinților și, ghidat de curiozitate, se bucură de explorarea necunoscutului. Spectacolul este țesut din metafore și senzații pentru toți privitorii, indiferent de vârstă. O narațiune plină de mișcare, emoție, descoperire, dar mai ales – imaginație.

Bilete la Povești cu fire

Luni, 30 septembrie, ora 18:00
Teatrul Ion Creangă, Sala Mică
Marți, 29 octombrie, ora 11:00
Teatrul Ion Creangă, Sala Mică