Menu
Poveste din Bucurestiul de odinioara Poveste din Bucurestiul de odinioara

Poveste din Bucurestiul de odinioara

Durată: 1h 45m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Promenadele lungi din zilele in care soarele nu mai contenea sa straluceasca erau la ordinea zilei in Bucurestiul de odinioara. Doar terasele, cafenelele si intalnirea vechilor prieteni ii opreau pe bucuresteni din a se plimba, in pas elegant, pe Calea Victoriei, pe Kiseleff sau in Parcul Cismigiu.

Gradina Alhambra era unul dintre locurile preferate ale domnilor si doamnelor – acolo se purtau discutii despre strainatate, moda sau ultimele stiri. Acolo se savurau spectacole de vodevil, concerte ale unor artisti internationali sau serile cu staif in care personaj principal erau Maria Tanase sau Faramita Lambru.

Miruna Ionescu, violonistul Valentin Albesteanu si Taraful de Oras va propun o plimbare de seara prin Bucurestiul de odinioara, cu slagare fredonate prin cafenele si cofetarii, ritmuri de dans pe Podul Mogosoaiei, culminand cu veselia care insotea celebra „bataie cu flori” de la sosea.

Vineri, 1 octombrie, „Poveste din Bucurestiul de odinioara” face in premiera un popas la Gradina Alhambra, sa fie spusa, ascultata si iubita.

Bilete la Poveste din Bucurestiul de odinioara

Momentan nu sunt reprezentații programate.