Menu
Poezia visului Poezia visului

Poezia visului

Teatru: Unteatru
Durată: 1h
Regia: Regia Miriam Răducanu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

„Poezia visului”

un spectacol de : Miriam Raducanu

scenografia : Vladimir Turturica

Poezia, cand e bogata in semnificatii si culori autentice, da substanta nu numai lecturii sau recitalului. Ea poate da continut unui spectacol teatral cu tot ceea ce inseamna acest gen artistic.

Creatia celui ce a fost un mare actor si exceptional poet, Emil Botta, ne-a inspirat in incercarea de a-i valorifica multitudinea de idei si metafore intr-un format teatral.

Am ales din Emil Botta cateva poezii subsumate ideii de vis creator de imagini si intamplari incarcate de sensuri si sugestii. Rezultatul: spectacolul de fata.

Miriam Raducanu

Festivalul International de Teatru Sibiu 2014

Gala Star Bacau 2014

Sănătatea și siguranța spectatorilor și colaboratorilor noștri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire, în linie cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță cand veti participa la evenimentele din stagiunea estivală unteatru.

 

– Pentru a diminua riscul de aglomerare accesul spectatorilor va începe cu 45 de minute înainte de ora anunțată pentru începerea spectacolului.

– În zona de acces se va efectua un triaj observațional precum și măsurarea temperaturii perticipanților. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), a celor a caror temperatura este mai mare de 37.3 grade Celsius sau a celor care refuză verificarea temperaturii.

– Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este important ca masca să acopere nasul și gura.

– Este obligatorie respectarea distanței minime de 1,5 m între persoanele care nu fac parte din același grup.

 

Fiind un spațiu în aer liber, în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi reprogramat. Spectatorii care nu vor dori să participe la o altă reprezentație în baza aceluiași bilet, vor primi contravaloarea biletelor.


După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.

Bilete la Poezia visului

Momentan nu sunt reprezentații programate.