Menu
Pinguinii melomani Pinguinii melomani

Pinguinii melomani

Teatru: Teatrul Ion Creangă
Durată: 40 minute
Regia: Regia Anca Zamfirescu Anca Zamfirescu, Alexandrina Halic Alexandrina Halic
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Muzica ne înconjoară pe toți încă de când suntem mici. Fie că vorbim de sunetul naturii redat prin vântul șuierător, ori de cântecul păsărilor în parc, ori muzica pe care o ascultăm pe telefon, la radio sau în căști, ea ne poartă pe toți în lumi și stări de contemplare și visare, relaxare sau dans. Și într-un fel sau altul, suntem cu toții melomani.

Melomania înseamnă să iubești muzica!  Oricine poate fi meloman, fără, poate, să știe acest lucru. Chiar și pinguinii. Sau nu ați auzit de pinguini melomani?

Pinguinii melomani sunt doi prieteni care fug de la Zoo la Polul Sud să mai întâlnească și alți pinguini ca ei. Vacanța lor se transformă într-o neașteptată oră de educație muzicală. Descoperă ce înseamnă melomania, află multe lucruri despre sunetul fiecărui instrument, despre partituri și note muzicale, dar și cum ar putea să-și facă o orchestră. Oare la ce instrument ar putea să cânte prietenii lor de la Zoo? La final se anunță casting pentru clubul pinguinilor melomani, la care oricine iubește muzica poate participa. Lista de înscrieri e mereu deschisă, pentru că nu există un număr maxim de participanți!

Bilete la Pinguinii melomani

Momentan nu sunt reprezentații programate.