Menu
Piano Seduction – Sergiu Tuhuțiu & Monica Odagiu Piano Seduction – Sergiu Tuhuțiu & Monica Odagiu

Piano Seduction – Sergiu Tuhuțiu & Monica Odagiu

Teatru: Teatrul Godot
Locuri: 64 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 110.12 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

BILETE:

The Palace Experience: (5 bilete)

● Veți avea asigurate locuri în primele 8 rânduri, lângă scenă. Astfel, vă veți bucura de aproape, de muzica și inspirația artiștilor;

● Într-un salon privat, veți avea acces la un bufet suedez alcătuit din cele mai rafinate gustări, precum: cold cuts cheeses and meats, dried fruits, assortment of jams & bakery mix. Acest bufet se deschide la ora 18:00.

● Alături de aceste gustări vă oferim și un Open Bar cu cele mai alese vinuri din Crama Gramofon (White, Rose & Red), dar și băuturi non-alcoolice (apă plată/minerală).

Front Seat – Cu acest bilet vă puteți garanta locuri în primele 8 rânduri ale sălii

PIANO SEDUCTION

A Valentine Soirée from Chopin to Amy Winehouse

Sergiu Tuhuțiu & Monica Odagiu

“Nu găsesc rostul iubirii dacă nu mă lași să ard.” – M. Sorescu

Când ne întâlnim… și unde? De ce e nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple?

Frumusețea poetică a speranței, îndrăgostirii, fricii, pasiunii sau chiar a deznădejdei este prezentă în întreaga literatură muzicală, fie sub forme explicite, fie mai subtile. Spectacolul „PIANO SEDUCTION – A Valentine Soirée from Chopin to Amy Winehouse” explorează dinamica emoțiilor cu care se confruntă cuplul contemporan printr-un periplu muzical de la capodopere ale unor romantici ca Chopin sau Schubert la lirismul și tâlcul unor gânduri ale lui Gregory Porter, Amy Winehouse, Elton John, Katie Melua sau Adele.

Seara de 14 februarie va fi o reîntâlnire a pianistului Sergiu Tuhuțiu cu actrița și cântăreața Monica Odagiu, cei doi muzicieni urcând din nou împreună pe scenă pentru prima dată după zece ani. O revenire emoționantă atât pentru ei, cât și pentru publicul care păstrează amintiri de neuitat ale spectacolelor Piano Colours din anii 2011 -2013. Doi artiști care se regăsesc într-o etapă cu totul diferită a vieții lor, căutând teritorii comune de expresie artistică, dispuși să se lase purtați reciproc și să răspundă spontan la traseul emoțional al celuilalt.

Fie sub forma unei serenade târzii, fie a unei analize introspective asupra relațiilor contemporane, cadrul serii va pendula între plonjarea(în) și subminarea convențiilor romantice, țesând legături neașteptate între o ceartă de cuplu, Sonata Patetică a lui Beethoven și unele dintre cele mai frumoase hituri pop ale ultimelor decenii.

„Unde în lume s-a găsit frig printre așchii arzând? Chiar dacă gerul se scurge ca o lavă nestăvilită, să nu te oprești din drum. Să cânți și să spui. Pe tonul unui anotimp difuz în care a zăbovit călătorul plin de speranță.” – S. Tuhuțiu

Bilete la Piano Seduction – Sergiu Tuhuțiu & Monica Odagiu

Joi, 13 iunie, ora 20:00
Teatrul Godot, Acces General
64 de locuri disponibile