Menu
Peștișorul auriu Peștișorul auriu

Peștișorul auriu

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Adriana Mircea
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

O producție YuPPie Art

Una bucată peștișor auriu și hazliu … avem!

Una bucată moș amărât … avem!

Una bucată babă trăznită și mereu nemulțumită … avem!

Doar voi ne lipsiți …. Vă așteptăm cu drag să luați parte la povestea lor pe cât de comică, pe atât de plină de învățăminte.

Odată, demult, un pescar bătrân prinse un peștițor auriu cu glas omenesc. În schimbul eliberării, acesta îi promite pescarului ca îi va îndeplini trei dorințe, iar bătrânul primește acest târg. Ce va face pescarul, ce dorințe îi va cere peștișorului să îi îndeplinească și cum va reuși să iasă din situațiile pe cât de comice, pe atât de jenante în care îl pune baba sa  … rămâne de văzut.

Deși spectacolul, prin interpretarea actorilor, decoruri, lumini și efecte speciale, peripețiile prin care trec personajele și interacțiunea cu publicul, ne conduce în lumea mirifică a poveștilor, a muzicii și a dansului, totuși, mesajul transmis este extrem de important atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: Ai grijă! Ceea ce iți dorești ar putea deveni realitate…

Copiii peste 2 ani plătesc bilet.

Din respect pentru actori și public avem rugămintea de a vă prezenta cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

După ora începerii reprezentației, biletele își pierd valabilitatea.

Bilete la Peștișorul auriu

Momentan nu sunt reprezentații programate.