Menu
Pe bune? Pe bune?

Pe bune?

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Alexandru P. Rusu Alexandru P. Rusu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Vă invităm cu drag la o comedie spumoasă, plină de răsturnări de situație, astfel veți petrece o seară de neuitat și veți putea vedea câte încurcături pot apărea atunci când nu prea te ține memoria.

O adaptare liberă după spumoasa comedie “Chinezii” de Michael Frayn și texte de William Shakespeare.

Pe lângă alte mii de întrebări existențiale, aparent, actorii își pun cel mai frecvent întrebarea: “Pe bune?”

Vrând să facă spectacolul ideal, dar având concepții diferite, doi actori încep o dispută aprinsă.

Ei vor să aleagă un spectacol care să împlinească atât partea spirituală, cât și pe cea materială.

Dar credeți că-i ușor?! V-ați întrebat vreodată cum funcționează mintea unui actor?

Actrița îi oferă însă soluția optimă: o comedie bună, nebună, dar și spectaculoasă, care este plină de încurcături și dileme și care poate să ajungă să se joace chiar și pe Broadway, “ceva între comedie și dramă, la care se râde… mult, cu lacrimi”, Ea.

Astfel, aceștia vă invită cu drag să o savurați, să petreceți o seară de neuitat și să vedeți câte răsturnări de situație și încurcături pot apărea atunci când nu prea te ține memoria.

Comedia Pe bune? prezintă o combinație a textelor Shakespeariene cu cele din “Chinezii” a lui Michael Frayn, astfel, obținând combinația ideală între comedie și ironie. Un spectacol ce divulgă secretele din spatele cortinei și uimește prin dilemele, uneori absurde, ale actorului. 

Spectacolul a luat premiu în cadrul Festivalului internațional de teatru Comic 7B: Cel mai bun actorPavel Bârsan, pentru rolurile din spectacolul “Pe Bune?”

“mai îmbucurător este faptul că un actor dovedește, în același spectacol, că poate interpreta foarte bine atât personaje clasice, cât și personaje din piese contemporane.”  lateatru.eu

 

“…comedia Pe bune? constituie un demers ambițios si combină comedia cu o doză rafinată de ironie englezească.” Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România

“În spectacolul Pe bune?, întrebarea care se punea era simplă: organizăm o cină cu prietenii, doi dintre ei s-au despărțit, pe care ar trebui să-l invităm? Gazdele, dintr-o regretabilă eroare, i-au invitat pe amândoi.” lateatru.eu

Produs și organizat de Syarela Arts

Bilete la Pe bune?

Momentan nu sunt reprezentații programate.