Menu
Orchestre national de jazz du france: rituels Orchestre national de jazz du france: rituels

Orchestre national de jazz du france: rituels

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Categorii bilete:

1. Bilet simplu

2. Bilet Front Seat: Cu acest bilet, vă puteți garanta locuri în primele 8 rânduri ale Sălii

3. Bilet The Palace Experience

The greatest experience with Arts&Wine @Bragadiru Palace by The Great Hill Society Club

Cu acest bilet vă puteți bucura de o experiență unică, într-un palat eclectic, aflat la câteva minute de centrul orașului București. Astfel, pe lângă vizionarea concertului:

– Veți avea asigurate locuri în primele 8 rânduri, lângă scenă. Astfel, vă veți bucura de aproape, de muzica și inspirația artiștilor;

– 170 lei consumație la bar.

– Într-un salon privat, veți avea acces la un bufet suedez alcătuit din cele mai rafinate gustări, precum: cold cuts cheeses and meats, dried fruits, assortment of jams & bakery mix. Acest bufet se deschide la ora 19:00.

– Alături de aceste gustări vă oferim și un Open Bar cu cele mai alese vinuri din Crama Gramofon (White, Rose & Red), dar și băuturi non-alcoolice (apă plată/minerală).

Gustările și vinurile pot fi servite în superba grădină a Palatului Bragadiru, ori în Saloanele private.

Vizitarea Galeriei BulevART este o invitație din partea noastră, pentru o experiență completă în Palatul Bragadiru.

Vă așteptăm cu drag!

Bragadiru Palace – The great hill with arts & wine in the middle of your town!

DESPRE CONCERT:

O lucrare colectivă pentru un cor și 13 instrumentiști, Rituels reunește șapte piese într-un puzzle care constituie o lume a iluziei în evocarea timpului ca o eternă întoarcere.

În conformitate cu dorința sa de a deschide ONJ către mai multe stiluri și o estetică singulară, Frédéric Maurin a făcut echipă cu Ellinoa, Sylvaine Hélary, Leïla Martial și Grégoire Letouvet – patru artiști aventuroși printre cei mai buni ai scenei actuale de jazz francez – pentru a scrie acest repertoriu original bazat pe noțiunea de ritualuri zilnice. Aceste ritualuri ar putea puncta ciclul zilelor, anotimpurilor, civilizațiilor, vieții noastre…

Compozițiile acestei lucrări sunt inspirate liber din texte antice preluate din tradiția diferitelor continente care apar în colecția Les Techniciens du sacré a lui Jerome Rothenberg. Aceste texte vorbesc despre viață, moarte, bucurii, dureri, dragoste și tot ceea ce face umanitatea ceea ce este, unică și indivizibilă. Ar fi putut fi scrise ieri.

Fiecare compozitor le-a perceput în felul său, pentru a oferi o imagine sonoră originală purtată de o orchestră acustică care îmbină coarde, percuție, saxofoane și alamă și în al cărei centru este chemată vocea umană ca instrument de sine stătătoare. Programul ne duce într-o călătorie, într-o lume contrastată de izbucniri poetice vii, unde crescendo puternice, un spectru larg de culori orchestrale, calitate de vis omniprezentă și soliști entuziasmați.

Opera colectivă fascinantă cu aspect de oratoriu, Rituels dezvăluie un univers abundent care trezește imaginația.

Cu sprijinul Sacem și Spedidam.

Bilete la Orchestre national de jazz du france: rituels

Momentan nu sunt reprezentații programate.