Menu
Orchestra Simfonică București: Magia Femeii – Irina Baianț Orchestra Simfonică București: Magia Femeii – Irina Baianț

Orchestra Simfonică București: Magia Femeii – Irina Baianț

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Femeia, eterna poveste! Femeile sunt speciale. O știm cu toții. Ne gândim la ele, le iubim și admirăm. Scriitorii au scris romane și poezii despre ele. Tocmai pentru că sunt jumătatea cea mai sensibilă și frumoasă din viețile noastre, am pregătit o seară dedicată magiei muzicii pentru doamne și domnișoare deopotrivă.

Irina Baianț, vocea care a încântat mii de oameni pe scene internaționale și naționale, care vorbește cu mândrie despre puterea femeii clasice într-o lume modernă, cântă din nou alături de Orchestra Simfonică București și invitatul lor, Andrei Tudor, într-o seară de poveste, marți 8 Martie ora 19:00 la Palatul Bragadiru.

Vă invităm la un regal de muzică emoționantă, captivantă și vibrantă, exact așa cum sunteți fiecare din dumneavoastră, doamnelor!

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorința de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!. Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert. Concertul va fi transmis și online, live, pe streamerse.

Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.


IMPORTANT

Avand in vedere reglementarile in vigoare, in contextul pandemiei Covid19:

! Participarea la spectacol este permisa in baza unui Certificat Verde valid, care sa ateste vaccinarea completa (10 ziule de la finalizarea schemei complete de imunizare) sau trecerea prin boala (perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii cu Covid-19).

-In cadrul evenimentului, purtarea mastii de protectie este obligatorie.

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea.

Bilete la Orchestra Simfonică București: Magia Femeii – Irina Baianț

Momentan nu sunt reprezentații programate.