Menu
Orașul Luminii Orașul Luminii

Orașul Luminii

Teatru: Teatrul Nottara
Regia: Regia Cristi Juncu Cristi Juncu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Un text fascinant despre vină și iubire. O terapie ca o spovedanie, între doi bărbați, în regia lui Cristi Juncu. O confesiune ce le va schimba viața celor doi.

*******

Ian, un fost preot devenit terapeut, primește un nou pacient, John, un bărbat care și-a pierdut recent soția într-un accident de mașină și care nu mai poate dormi, pentru că în fiecare noapte este vizitat de fantoma soției sale. Ședințele de terapie devin o modalitate de imersie în cotloanele subconștientului, unde pândesc dorințe pe care nici Ian, nici John nu au curajul să le spună cu voce tare. Căutările lor sunt similare și se vor întâlni în aceeași teamă de singurătate, regrete, frustrări.
Orașul luminii este o poveste despre regăsirea sensului, recunoașterea umbrelor interioare, despre felul în care putem să ne împăcăm cu fantomele trecutului și despre nevoia de a găsi o scânteie de miracol în banalul vieții. Personajele lui Conor McPherson au parte de o experiență care depășește granițele stricte ale rațiunii și care necesită un alt soi de înțelegere a existenței, ce poate conferi speranță și credință.


PRESĂ

„Un spectacol din categoria mari spectacole mici. Relaxat, fără menajamente, de pe canapeluță, cu precizie, cu suspans și cu foarte mult umor.”

Luciana Antofilucianantofi.wordpress.com

Bilete la Orașul Luminii

Momentan nu sunt reprezentații programate.