Menu
Omul zilei Omul zilei

Omul zilei

Teatru: Teatrul „Sică Alexandrescu”
Locuri: 546 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Durată: 1h 55m
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 33.45 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

OMUL ZILEI

Reputatul regizor de comedie Dan Tudor, considerat de regretatul critic, Mircea Ghițulescu: “maestrul comediei îndelung așteptat”, revine pe scena teatrului “Sică Alexandrescu” din Brașov cu o viziune proprie, asupra piesei “Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu, valorificând, ca nimeni altul situațiile comice, amplificând cu fantezie debordantă umorul absurd latent.

Dan Tudor creează un spectacol care seduce imediat spectatorul, surprinzând prin știința de a păstra povestea, inserând cu măiestrie momente imaginative uluitoare.

Reîntâlnirea cu un grup reprezentativ de actori ai teatrului brașovean: Gabriel Spahiu, Carmen Moruz, Mădălin Mandin, Gabriel Costea, Ioana Predescu și Ion Gâlmă, a reprezentat o bucurie și o emulație creativă proprii proiectelor inițiate de regizor.

Descoperirile făcute de-a lungul repetițiilor și dorința de a prezenta publicului acest spectacol de comedie și fantezie, reprezintă garanția unui mare succes de casă al teatrului “Sică Alexandrescu”.

Întrebarea care declanșează întregul lanț al incredibilelor situații este următoarea:”ce se întâmplă dacă, fiind la pescuit, în loc sa scoți din apă un pește, salvezi un om de la înec?! “

Ce se întâmplă apoi când,după ce îl introduci în propria casă, îți dai seama că: “pe cine nu lași sa moară, nu te lasă să trăiești”?!

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună confirmând și adeverind talentul, bucuria, dăruirea, emoția în entuziasm și reciprocitate între artiști și public, într-un teatru discret, elegant… prilej de unică născocire!

 

Farsă comică după Victor Eftimiu

Distribuţia:

Domnul Filimon: Gabriel Spahiu

Doamna Filimon: Carmen Moruz

Vagabondul: Mădălin Mandin

Leon: Gabriel Costea

Alice: Ioana Predescu

George: Ion Gâlmâ

 

Regia: Dan Tudor

Scenografia: Roxana și Andrei Răduț

 

Regia tehnică: Constantin Bărbulescu, Vasile David

Lumini: Tudor Damian, Petrică Munteanu (maestru lumini), Tudor Smeu

Sunet: Florin Aflorei, Ovidiu Grădinar (maestru sunet)

Sufleur: Marin Cârstea

Bilete la Omul zilei

Vineri, 29 septembrie, ora 19:00
Teatrul „Sică Alexandrescu”, Sala Mare
546 de locuri disponibile