Menu
OLEANNA – Reprezentație specială OLEANNA – Reprezentație specială

OLEANNA – Reprezentație specială

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

OLEANNA – Reprezentație specială


#oameni #refugiați #ajutor – de Ziua Mondială a Teatrului, fiecare bilet cumpărat aduce hrană și ceai cald unui refugiat ucrainean.


Traducerea: Andreea Vulpe și Cristi Juncu

Cu: Cristiana Luca și Lucian Pavel

Scenografia: Alma Ungureanu

Costume: Monica Florescu

Fotografie și grafică: Dan St. Andrei

Regia: Bogdan Budeș


În piesa Oleanna, David Mamet povestește despre lupta pentru putere dintre un profesor universitar și una dintre studentele sale, care îl acuză de hărțuire sexuală. Este unul dintre cele mai controversate texte din ultimii treizeci de ani, ce explorează strălucit consecințele explozive ale unei conversații aparent inofensive.

După cum notează dramaturgul și regizorul Harold Pinter în corespondența cu Mamet: “Nu poate exista o piesă mai dură sau mai curajoasă decât Oleanna. Finalul original este, în mod genial, „ultima răsucire a cuțitului”.


O producție a Teatrului de Artă București, cu sprijinul Asociației Împreună pentru o Viață mai Bună


PARTENERI MEDIA: Radio Guerrilla și Zile și nopți

Toate încasările vor merge către Asociația ANAID, care întâmpină zilnic refugiați ucraineni, în autogările Obor și Filaret, cu ceai cald, mâncare, produse de strictă necesitate, informații despre cazare sau transport.

*****

IMPORTANT


Începând cu data de 9 martie 2022, autoritățile au ridicat starea de alertă și restricțiile cu privire la organizare și participarea la spectacolele de teatru.


Accesul nu mai este condiționat de prezentarea Certificatului verde.

Așezarea în sală se face fără păstrarea de locuri libere.


Pentru siguranța tuturor, echipa Teatrului de Artă București va continua să igienizeze și să dezinfecteze cu strictețe spațiul și vă recomandă ca, la rândul dumneavoastră, să vă protejați.

Dacă aveți simptome de viroză, chiar și minore, vă mulțumim că alegeți să rămâneți acasă și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.


– Vă rugăm să respectați ora de începere a spectacolului, scrisă pe bilet. Spectacolul începe în cel mai scurt timp, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare.

– După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

– Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.

– Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil.

– Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca,  în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.


Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.

Bilete la OLEANNA – Reprezentație specială

Momentan nu sunt reprezentații programate.