Menu
Oglinda neagră Oglinda neagră

Oglinda neagră

Durată: 1h
Regia: Regia Cristina Juncu Cristina Juncu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Oglinda neagră

după texte de I.L.Caragiale, pe beat-uri de Sever Bârzan și Iulian Sfircea

Regia: Cristina Juncu

Scenariul: Vlad Bălan și Cristina Juncu

Asistent regie: Cristi Juncu

Regia tehnică: Laura Libiu

Distribuția : Rareș Andrici, Mihaela Subțirică, Vlad Bălan, Cristina Juncu, Crenguța Hariton,

Direct din cancelaria drăcușorilor, repetent a 25361-a oară, Aghiuță e pedepsit și trimis pe pământ, unde aterizează în… vagonul restaurant al acceleratului 333, Oradea-București, staționat în clipa aceea la Băicoi. Și așa începe povestea. 

O poveste cu multă muzică și mult umor, în care veți redescoperi lumea nebună a lui Caragiale printre note muzicale, reinventată și amuzant (re)consemnată de Cristina Juncu, într-o călătorie „de plăcere” braț la braț cu cele mai simpatice personaje din schițele lui. De la „amicii” Lache și Mache care conversează la un pahar la celebrul Dl. Goe, la și mai celebrul cățel Bubico sau la superba Mimi care face nebunii cu șeful într-un vagon CFR, Oglinda neagră dezvăluie lumea noastră de ieri, de azi și dintotdeauna, cu nebuniile și trăsnăile ei și surprinde perfect celebrele cuvinte ale „drăcușorului” Caragiale: „zi-le oameni și dă-le pace!”

O producție a Teatrului Nottara.

Credit foto: ARCUB

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

Prezentarea la intrarea in spatiul destinat spectacolului cu 30 de minute inainte de inceperea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.

Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.

Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane 

Bilete la Oglinda neagră

Momentan nu sunt reprezentații programate.