Menu
O seară la Palat cu Kirill Richter O seară la Palat cu Kirill Richter

O seară la Palat cu Kirill Richter

Teatru: Teatrul Godot
Locuri: 52 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 219.64 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

Sounds and Senses. O seară la Palat cu Kirill Richter

Kirill Richter – Pian

Alena Zinovieva – Vioară

Avgust Krepak – Violoncel

The Palace Experience: 

Cu acest bilet vă puteți bucura de o experiență unică, într-un palat eclectic, aflat la câteva minute de centrul orașului București.

● Veți avea asigurate locuri în primele 8 rânduri, lângă scenă. Astfel, vă veți bucura de aproape, de muzica și inspirația artiștilor;

● Într-un salon privat, veți avea acces la un bufet suedez alcătuit din cele mai rafinate gustări, precum: cold cuts cheeses and meats, dried fruits, assortment of jams & bakery mix. Acest bufet se deschide la ora 18:00.

Tânărul compozitor și pianist Kirill Richter vine la București pentru un concert emoționant – Sounds and Senses. O seară la Palat cu Kirill Richter, va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 19:00, la Palatul Bragadiru.

Te așteptăm să ni te alături în cadrul unei experiențe intime și memorabile, într-un cadru exclusivist, așa cum este Palatul Bragadiru. La București va veni însoțit de violonista Alena Zinovieva și de violoncelistul August Krepak, alături de care formează The Richter Trio. După concert, publicul va avea ocazia să-i pună întrebări lui Kirill, în cadrul unei sesiuni Q&A și să petreacă momente relaxante, alături de tânărul pianist, în cadrul unui moment „after concert drink”.

Cariera lui Kirill RICHTER s-a dezvoltat rapid – în 2017 a ținut zeci de concerte, a început să scrie muzică pentru lungmetraje și scurtmetraje, 

a compus muzică pentru balet și teatru. Kirill Richter a devenit cunoscut publicului internațional în 2018 când, la invitația FoX Sports, a compus imnul Cupei Mondiale, care a avut premiera pe un ecran gigant din Times Square, New York.

Ulterior, a început să cucerească scena muzicală europeană – a interpretat la Festivalul Reeperbahn din Hamburg și a primit o serie de oferte de la cunoscute case de discuri, săli de spectacole și festivaluri – Elbphilarmonie din Germania, Festivalul Olandez „Classical: NEXT”, Festivalul Britanic „The Great Escape” și Royal Albert Hall.

Kirill Richter creează, de asemenea, muzică pentru teatru, balet și partituri de cinema. Unele dintre cele mai recente lucrări ale sale și anume soundtracking-ul original pentru blockbusterul SF „A Rough Draft”, bazat pe romanul lui Serghei Lukyanenko și muzica pentru drama lui Ivan Tverdovsky „Jumpman” au primit un numeroase premii internaționale. Evenimentul principal al anului 2019 pentru Kirill Richter a fost lansarea albumului său de debut, CHRONOS, la care a lucrat timp de câțiva ani. „Acest album vorbește despre relația mea cu timpul”, explică compozitorul.

Bilete la O seară la Palat cu Kirill Richter

Sâmbătă, 1 aprilie, ora 19:00
Teatrul Godot, –
52 de locuri disponibile