Menu
O noapte la operă O noapte la operă

O noapte la operă

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Din respect pentru artiști, accesul în sala de restaurant se face cu 90 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mâncare și băuturi. Vă informăm că ultima comandă va fi preluată cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Tip spectacol: o călătorie în universul canțonetelor napoletane și al muzicii de operă
Durata: 1h 30min

Cu:
Alexandru Nagy – tenor
Ștefan Lamatic – bas
Constantin Doppler – bas-bariton
Maria Rădeanu – soprană
Constantin Pastramă – tenor
Bogdana Grecova – pian

Preț Bilet: 79 lei

Sinopsis

“O noapte la operă” este un spectacol-călatorie în universul canțonetelor napoletane și al muzicii de operă. Arii celebre, precum “La donna e mobile” sau „O mio babbino caro” vor fi interpretate de tinerii artiști aflați sub coordonarea actorului, regizorului și tenorului Alexandru Nagy.

Maria Rădeanu (soprană), Constantin Pastramă (tenor), Bogdana Grecova (pianistă), Constantin Doppler (bas-bariton), Ștefan Lamatic (bas) și Alexandru Nagy (tenor) aduc odată cu prezența pe scena Restaurantului nu doar atmosferă și eleganță tipice spectacolelor de operă, ci și prospețimea și strălucirea tinereții.

“O noapte la operă” va îmbina universul clasic cu efervescența modernă, oferind spectatorilor un spectacol elegant, dinamic si unic.

Ultima comandă de mâncare se va prelua cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. De asemenea, te rugăm să nu întârzii, pentru că biletele își pierd valabilitatea odată cu începerea evenimentului.

Bilete la O noapte la operă

Momentan nu sunt reprezentații programate.