Menu
O noapte furtunoasă O noapte furtunoasă

O noapte furtunoasă

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Următoarea reprezentație:
Locația: Sala Studio Strada Tudor Arghezi, nr. 14, București
Regia: Regia Teodora Câmpineanu
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
  Bilete
bilete pe tnb.ro

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

„O frumoasă surpriză ni se prepară. Peste câteva zile, un afiș al Teatrului ne va chema să admirăm spectacolul O noapte furtunoasă, o piesă în adevăr originală. Autorul acestei scrieri, care, cu tot distinsul său talent, voiește a rămâne învelit sub modesta mantie a anonimatului, a izbutit a crea una din acele rare comedii în care condițiunile artei se găsesc pe deplin satisfăcute.”

În acești termeni călduroși a fost anunțată premiera piesei din 18 ianuarie 1879, iar acum, după 145 de ani, ne revine nouă bucuria de a vă invita în lumea fascinantă a lui Caragiale, ce ne pune în față oglinda în care ne descoperim din nou și din nou.

Printr-o montare clasică, fidelă caracterului realist-critic și satiric al textului, ne propunem să valorificăm autenticul și unicul său stil. Pentru că a privi din când în când în trecut este o chestiune de modernitate.

Bilete la O noapte furtunoasă

Luni, 13 mai, ora 18:00
Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, Sala Studio