Menu
#nuEu #nuEu

#nuEu

Teatru: Teatrul ”Alexandru Davila”
Regia: Regia Casandra Topologeanu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

#nuEu

Spectacol de teatru perfomativ

#nuEu  este un spectacol de teatru performativ despre o femeie aflată în izolare care încearcă să-și recupereze viața confruntându-se cu propriul trecut. O femeie care își reconstituie viața într-un jurnal live, încercând să-și redobândească propria feminitate. 

O femeie care își descoperă vocea, un șuvoi de cuvinte, de trăiri, într-un amestec de sens și non-sens. Spectacolul este un puzzle, frânturi de povești, fragmente de viață care încearcă să se recompună. Totul este, aparent, fără noimă, la fel ca în orice univers Beckettian, personajului principal revenindu-i sarcina de a pune evenimentele cap la cap.

Spectacolul folosește efecte speciale de lumină și sunet și nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de epilepsie,  celor cu pacemaker sau celor cu  fotosensibilitate.

video și sound design: Cătălin Cărămidă și Ovidiu Cristian

lightdesign și sunet: Andrei Enache

Producator: Teatrul Tony Bulandra – Târgovişte


IMPORTANT

Având în vedere reglementările în vigoare, în contextul pandemiei Covid19, la evenimente pot participa:

– doar persoanele vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare;

– doar persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu Covid19;

Evenimentele se desfăşoară cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii, cu păstrarea distanţei fizice şi cu purtarea obligatorie a  măştii de protecţie.

Bilete la #nuEu

Momentan nu sunt reprezentații programate.