Menu
Nu S-A Întâmplat Nimic Nu S-A Întâmplat Nimic

Nu S-A Întâmplat Nimic

Teatru: Teatrul Național Târgu Mureș
Durată: 2h
Regia: Regia Aba Sebestyén Aba Sebestyén
Autor: Autor Dálnoky Réka-Székely Csaba-Elise Wilk
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Coproducţia Yorick Studio și a Teatrului Naţional Târgu-Mureş

 

În 2021, Yorick Studio a invitat dramaturgii  Dálnoky Réka, Elise Wilk și Székely Csaba să scrie împreună un text pe o temă extrem de puțin abordată în teatrul românesc: #metoo.

În 11 scene, inspirate parțial din cazuri reale care s-au întâmplat în România, sunt radiografiate relațiile umane astăzi. Personajele- trei femei și trei bărbați- trec dintr-o scenă în cealaltă, comportamentul lor schimbându-se în funcție de dinamica relaților de putere. În timp, devin vizibile schimbările pe care le-a produs mișcarea #metoo, cum ar fi, de exemplu, interpretarea noțiunii de consimțământ astăzi. Dar ce se ascunde de fapt în spatele cuvintelor “Nu s-a întâmplat nimic?”

 

Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Târgu Mureș, Fondul Bethlen Gábor, Cabinetul Primului Ministru – Secretariatul de Stat pentru Politici Naţionale (Ungaria) și Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Bilete la Nu S-A Întâmplat Nimic

Momentan nu sunt reprezentații programate.