Menu
Noapte bună, mamă! Noapte bună, mamă!

Noapte bună, mamă!

Teatru: Teatrul Mic
Durată: 1h 15m
Regia: Regia Vlad Massaci Vlad Massaci
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

 

„Noapte bună, mamă!”de Marsha Norman este un text apărut în programul „Teatru pentru actori… și numai cu actori” al Teatrului Mic. Acesta este un program care își propune să se concentreze mai mult pe detaliile interpretării actoricești și mai puțin pe viziunea regizorală. Deci, lucrul cu actorul este ceea ce primează. Repetițiile la spectacol s-au desfășurat în bună parte pe Zoom, lucru care a și dus la ideea spectacolului, cum veți vedea.

„Noapte bună, mamă!” povestește despre relația dintre o fiică care își anunță mama că se va sinucide. Prilej cu care sunt spuse lucruri nespuse, aflate amănunte ascunse cu grijă, reglate conturi până acum nereglate.

Sunt sigur că ne vom regăsi cu toții în personajele Marshei Norman! Închei invitând spectatorii la întâlnirea cu două minunate actrițe ale Teatrului Mic, Andreea Grămoșteanu și Dana Dembinski.

Vlad Massaci

 

Piesa de teatru „Noapte bună, mamă!” scrisă de autoarea americană Marsha Norman a câștigat în anul 1983 premiul Pulitzer și a fost nominalizată  pentru Premiile Tony, la categoria „Cea mai bună piesă”.

 

„Piesa a fost pusă în scenă pentru prima oară pe Broadway de Dann Byck, Wendell Cherry, The Shubert Organization și Frederick M. Zollo.  Producție originală regizată de Tom Moore.
 Piesa a fost pusă în scenă pentru prima oară de către American Repertory Theatre, Cambridge, Mass.”

 

DURATA: 1 h 20 min.

BILETE: 50 lei / 20 lei pentru elevi, studenți și pensionari*

*Reducerea se aplică doar la casele de bilete ale teatrului.

 

Data premierei: 18 iunie 2021

Credit foto: Adi Bulboacă

 

Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după începerea spectacolului accesul în sală NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

De asemenea vă rugăm să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor.

 

Bilete la Noapte bună, mamă!

Momentan nu sunt reprezentații programate.