Menu
Neidentificat (film) Neidentificat (film)

Neidentificat (film)

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 2h 3m
Regia: Regia Bogdan George Apetri
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Un caz nerezolvat. Un criminal neidentificat. Un poliţist obsedat. Investigaţia îl aruncă într-o lume întunecată şi violentă, trăgându-i după el pe toţi cei din jurul său. Acest rar film poliţist românesc a câştigat Premiul special al juriului, anul trecut la festivalul de la Varşovia!

 

*Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri – https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB!

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.

– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

 

Amfiteatrul TNB este un proiect susținut de   

Bilete la Neidentificat (film)

Momentan nu sunt reprezentații programate.