Menu
Natura – Rona Hartner la Gradina Alhambra Natura – Rona Hartner la Gradina Alhambra

Natura – Rona Hartner la Gradina Alhambra

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Tip spectacol: muzica din repertoriul Mariei Tanase
Durata: 1h 30min (fara pauza)

Componenta artistica:
Rona Hartner & Taraful Hopa

Pret Bilet: 59 lei

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

Rona Hartner, supranumita de presa frantuzeasca „Tornada”, este, fara indoiala, o explozie de energie si talent, contaminand instantaneu cu pofta de viata pe oricine. Seva si-o trage, insa, din ADN-ul folcloric romanesc. Din repertoriul ei sunt nelipsite temele traditionale ale muzicii romanesti si muzica lautareasca autentica.

Rona Hartner urca in premiera pe scena Gradinii Alhambra, pentru un show ca in vremurile in care Maria Tanase canta pe scena Gradinii Alhambra.

Bilete la Natura – Rona Hartner la Gradina Alhambra

Momentan nu sunt reprezentații programate.