Menu
More than words & ImproVacanța Sketch Comedy More than words & ImproVacanța Sketch Comedy

More than words & ImproVacanța Sketch Comedy

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 50 minute
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

La ora 20.00, în cadrul Comedy Impro Fest, vor avea loc două spectacole de Long Form și Sketch Comedy!

1. More than words by Luni devreme

Știați că doar 90% din comunicare are loc pe cale verbală? Dar restul…?!

More than words este un spectacol fără cuvinte însă plin de mișcare, energie și fantezie! Lucrat în stilul celor de la La Carpe Haute, trupa Luni devreme a spus da provocării lansate de Axel Moustache de la Trupa Improvisneyland, care i-a ghidat cu multă pasiune și dedicație de când au pășit pentru prima dată pe scândura improvizației.

More than words. Explore, energy, emotion.

2. Sketch Comedy by ImproVacanța

Cum se creează un spectacol de Sketch Comedy? Se improvizează pe anumite teme sau la liber, se aleg apoi cele mai reușite scene de către echipa de creație sau regizor și se pun deoparte, după care se adaugă condimente creative până când se coc optim artistic, după care se prezintă publicului pentru degustare. Practic ceea ce vede publicul în spectacol, s-a născut prin improvizație în procesul lucrului, dar acum este un produs de sine stătător gata să fie consumat din plin.

Acest spectacol a fost conceput special pentru Comedy Impro Fest în cadrul taberei de improvizație ImproVacanța. Și am uitat să zicem ceva: este foarte amuzant.

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

 

*Weekendul 1 – 2 octombrie vă așteaptă cu improvizație si cu comedie cât cuprinde la Teatrul Național București, la cel mai spectaculos festival de impro!

Nu mai puțin de 17 spectacole și peste 8 ore de teatru, improvizație și sketch comedy vă așteaptă să râdeți cum nu ați mai râs demult, toate spectacolele având audiență pentru întreaga familie, fără limită de vârstă.

Comedy Impro Fest este organizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de Academia de improvizație Improvisneyland. Spectacole sunt inovative, inspirate din filme sau romane, în versuri sau bazate pe teatru non-verbal, cu provocări, pe muzică sau la liber. În cadrul spectacolului Improjam, spectatorul este încurajat să urce chiar el pe scenă.

Vă invităm să studiați programul cu atenție și sperăm să vă revedem în sală. Și un mic hint din partea noastră, puteți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din ziua respectivă (5 reprezentații, 5 ore de show, distractie, voie buna si umor cat cuprinde)

Spectacolele sunt organizate de Syarela Arts în colaborare cu Fundația Ileana Mustatză.

Bilete la More than words & ImproVacanța Sketch Comedy

Momentan nu sunt reprezentații programate.