Menu
Moonlight breakfast live @ teatrul godot Moonlight breakfast live @ teatrul godot

Moonlight breakfast live @ teatrul godot

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Un duo de excepție, Moonlight Breakfast a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”. Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 și a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia, performance susținut în fața a 35.000 de spectatori.

Prin mix-ul sofisticat de Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing completat de proiecțiile complexe ce fac parte integrantă din performance-urile lor, duo-ul format din Bazooka (tobe şi clarinet) şi Christie (voce) s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Trupa s-a bucurat de un success imens în special în Germania și Austria, astfel acaparând toată Europa. Moonlight Breakfast a urcat pe scenă în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De – Phazz din Viena, urmat de un recital în deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor „No More” a fost inclusă pe compilaţia „Superfly – We Are 5,” alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.

Single-ul „Summer” a intrat în top 100 în Statele Unite ale Americii și a fost inclus în Best of the Week, Future Hits și Global Shazam Discovery Top 50 in Apple Music.

Bilete la Moonlight breakfast live @ teatrul godot

Momentan nu sunt reprezentații programate.