Menu
MINICLOUD – atelier de teatru pentru copii MINICLOUD – atelier de teatru pentru copii

MINICLOUD – atelier de teatru pentru copii

Festival: Festivalul Undercloud
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

cu ALMA COSTIN

ziua 1, 11 august 2020: ATELIER ROLE-PLAYING

Atelierul se adresează copiilor între 7 și 14 ani.

Într-un mediu școlar european, este necesară dezvoltarea nu doar cognitivă, cât și socială și emoțională a generației tinere. Cred că teoria trebuie complementată cu activități care să stimuleze dezvoltarea inteligenței emoționale, atât de necesare pentru adaptarea într-o societate din ce în ce mai competitivă și cu cerințe tot mai variate.

Modul în care am gândit aceste ateliere de actorie a fost inspirat din metode și sisteme create de K.S. Stanislavski, Lee Strasberg, Stella Adler, Sanford Meisner, Viola Spolin, Ion Cojar, Jean Chateau, Gaspar Gyorgy, Sylvia Rotter, și testate de-a lungul anilor, dar dezvoltate, personalizate de către mine cu ajutorul profesorilor prin a căror mâini am trecut pe tot parcursul studiilor, dar și în afara lor, prin participarea la diverse workshopuri susținute de profesioniști din domeniu.

Oricine se poate juca, oricine vrea. Conform acestui concept fundamental funcționează și metoda mea de abordare a lucrului cu copii, unde ei se vor simți în largul lor. Se urmărește stimularea intuiției, a imaginației, a gândirii, a atenției și a spontaneității; tocmai pentru a produce acea explozie necesară pentru ca individul să aibă libertatea personală de a explora și a crea.

Prin urmare, lucrez cu un entuziasm molipsitor, iar politețea și răbdarea sunt de la sine înțelese; această metodă funcționează cu brio și face viața mai plăcută.

Bilete la MINICLOUD – atelier de teatru pentru copii

Momentan nu sunt reprezentații programate.