Menu
Mike Godoroja & Blue Spirit – De vină e toamna Mike Godoroja & Blue Spirit – De vină e toamna

Mike Godoroja & Blue Spirit – De vină e toamna

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Invitați: Crina Mardare, Mișu Cernea și Mihai Pocorschi

Acesta e un concert veritabil, gândit cu sufletul de Mike Godoroja.

Spectacolul va fi unic, va fi spectaculos, pentru că Mike este un veritabil show-man și om de televiziune. Spectacolul este unul extrem de dinamic, publicul devenind și el un element important al show-lui, fiind mereu angrenat in atmosfera electrizantă a muzicii cântată live.

Dorim ca acest spectacol să fie o intâlnire intre prieteni, in care să cântăm și să ne bucurăm impreună.

Un concert prin care publicul pătrunde în povestea ROCK-BLUES-ului, într-un spectacol ce pune accentul pe emoție și expresie sufletească.


Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.

Bilete la Mike Godoroja & Blue Spirit – De vină e toamna

Momentan nu sunt reprezentații programate.