Menu
Micul prinț Micul prinț

Micul prinț

Teatru: Teatrul de Arta Bucuresti
Locuri: 37 locuri disponibile
Următoarea reprezentație: încă o dată/oră
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 55.36 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

Toți adulții au fost cândva copii, doar că puțini dintre ei își amintesc.” Regăsim acest gând în prologul cărții „Micul prinț” de Antoine de Saint-Exupéry, privită adesea drept o carte pentru copii, dar presărată cu situații alegorice și sensuri filosofice.

Spectacolul „Micul prinț” este povestea unui copil care vrea să înțeleagă lumea. El călătorește cu ajutorul imaginației și al tehnologiei pe diferite planete, deținute de câte un personaj inedit. Fiecare dintre aceste personaje îi dă o lecție, uneori sub forma unei metafore. Suntem martorii unui proces de maturizare, unui simulator de experiențe.

Micul Prinț este interpretat chiar de un actor-copil, care a realizat desenele ce au fost, mai apoi, animate video. Actorul-copil, Codrin Cheloiu, joacă alături de tatăl său, Liviu Cheloiu. În producția noastră, personajul jucat de Liviu Cheloiu este chiar Tatăl, un tată care acceptă să joace jocul propus de copil și să întruchipeze și restul de personaje, incercand sa-i patrunda “Universul”, atât de neinteles uneori. Tatăl își însoțește fiul atât în viață, pe scenă, cât și în economia poveștii.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste de la 6 ani în sus și familiilor lor.

Bilete la Micul prinț

Duminică, 28 aprilie, ora 11:00
Teatrul de Arta Bucuresti, –
37 de locuri disponibile
Sâmbătă, 25 mai, ora 12:00
Teatrul de Arta Bucuresti, –
45 de locuri disponibile