Menu
Micul Prinț Micul Prinț

Micul Prinț

Teatru: Teatrul Țăndărică
Regie: Bogdan Drăgulescu
Autor: Antoine Saint-Exupéry
Scenografie: Daniela Drăgulescu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea piesei

După: Antoine de Saint-Exupéry
Regia: Bogdan Drăgulescu
Scenografia: Daniela Drăgulescu
Muzica: Eugen-Dan Drăgoi
 Video design: Tapioca Film
Foto: Andrei Gindac / Alexandra Jitariuc
Varsta: Peste 3 ani
Durată: 60 min
Distribuţia: Liliana Gavrilescu / Olga Bela, George Simian, Daniela Ruxandra Mihai / Cristina Țane, Dan Codreanu / Leonard Dodan,  Adrian Lefter

Erou al unei povești nemuritoare și extrem de iubite, Micul Prinț este acum un personaj legendar, simbolul unei umanități responsabile și generoase, care aduce un mesaj de speranță și fraternitate. Povestea Micului Prinț, un băiat cu păr balai și inima pură, este spusă de un pilot care s-a prăbușit cu avionul în deșertul Sahara. Micul Prinț trăia pe un asteroid pe care s-a decis să-l părăsească pentru a explora lumea. Este îndemnat să plece în călătorie chiar de floarea pe care o iubea, dar de a cărei vanitate a fost dezamăgit. Pământul este a șaptea planetă pe care ajunge, după întâlniri pe alte planete cu diverse personaje care ilustrează un viciu sau defect omenesc.

Aici întâlnește alte personaje interesante, printre care pilotul, un șarpe, o vulpe și alte flori leite, cel putin la înfățișare, florii lui. De la fiecare are de învățat câte ceva, în același fel în care cei care vin în contact cu el și cu felul lui de a vedea lucrurile au ceva de învățat, începând cu pilotul și terminând cu noi, spectatorii. În final, Micul Prinț vrea să se întoarcă pe asteroidul lui, însă singura cale este moartea și, cu ajutorul șarpelui, cade la pământ fără să scoată vreun sunet.

Micul Prinț este o carte filosofică în care sunt ridicate întrebări esențiale pentru fiecare dintre noi: prietenia, dragostea, moartea, timpul, realitatea.

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Reprezentații

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Spectacole similare

Vezi piesa
Gipsy in Blue
Gipsy in Blue
Luni, 15 aug. ora 20:00 Durată: 1h 30m Bucuresti, Teatrul Elisabeta
Vezi piesa
Mașinăria. Musicalul
Mașinăria. Musicalul
Sâmbătă, 10 sept. ora 19:30 Regie: Alexander Hausvater, Alex Burcă, Patricia Katona Scenografie: Adina Mastalier Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Toxic
Toxic
Vineri, 2 sept. ora 20:30 Regie: Florin Piersic Jr, Mihai Androne Scenografie: Mihai Androne Durată: 1h 15m Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Neliniștiți – proiecție de film
Neliniștiți – proiecție de film
Sâmbătă, 20 aug. ora 21:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Valsul Hazardului
Valsul Hazardului
Vineri, 26 aug. ora 19:30 Regie: Ingrid Bonța Durată: 1h Bucuresti, Teatrul Masca
Vezi piesa
Film Nunți, botezuri, înmormântări
Film Nunți, botezuri, înmormântări
Sâmbătă, 27 aug. ora 20:30 Regie: Alexandru Lustig Scenografie: Cristina Barbu Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”