Menu
Micul Prinț Micul Prinț

Micul Prinț

Teatru: Teatrul Țăndărică
Regia: Regia Bogdan Drăgulescu
Autor: Autor Antoine Saint-Exupéry
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

După: Antoine de Saint-Exupéry
Regia: Bogdan Drăgulescu
Scenografia: Daniela Drăgulescu
Muzica: Eugen-Dan Drăgoi
 Video design: Tapioca Film
Foto: Andrei Gindac / Alexandra Jitariuc
Varsta: Peste 3 ani
Durată: 60 min
Distribuţia: Liliana Gavrilescu / Olga Bela, George Simian, Ruxandra Ștefănescu / Cristina Țane, Dan Codreanu / Leonard Dodan,  Adrian Lefter

Erou al unei povești nemuritoare și extrem de iubite, Micul Prinț este acum un personaj legendar, simbolul unei umanități responsabile și generoase, care aduce un mesaj de speranță și fraternitate. Povestea Micului Prinț, un băiat cu păr balai și inima pură, este spusă de un pilot care s-a prăbușit cu avionul în deșertul Sahara. Micul Prinț trăia pe un asteroid pe care s-a decis să-l părăsească pentru a explora lumea. Este îndemnat să plece în călătorie chiar de floarea pe care o iubea, dar de a cărei vanitate a fost dezamăgit. Pământul este a șaptea planetă pe care ajunge, după întâlniri pe alte planete cu diverse personaje care ilustrează un viciu sau defect omenesc.

Aici întâlnește alte personaje interesante, printre care pilotul, un șarpe, o vulpe și alte flori leite, cel putin la înfățișare, florii lui. De la fiecare are de învățat câte ceva, în același fel în care cei care vin în contact cu el și cu felul lui de a vedea lucrurile au ceva de învățat, începând cu pilotul și terminând cu noi, spectatorii. În final, Micul Prinț vrea să se întoarcă pe asteroidul lui, însă singura cale este moartea și, cu ajutorul șarpelui, cade la pământ fără să scoată vreun sunet.

Micul Prinț este o carte filosofică în care sunt ridicate întrebări esențiale pentru fiecare dintre noi: prietenia, dragostea, moartea, timpul, realitatea.

Bilete la Micul Prinț

Momentan nu sunt reprezentații programate.