Menu
Mazl Tov… And Justice For All! Mazl Tov… And Justice For All!

Mazl Tov… And Justice For All!

Teatru: Teatrul Masca
Durată: 1h 30m
Regia: Regia Andrei Munteanu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

În cadrul proiectului DEPARTE DE CENTRU, APROAPE DE OAMENI Teatrul Evreiesc de Stat susține spectacolul Mazl Tov… And Justice For All! la Teatrul Masca, în Amfiteatrul lacătelor de dragoste.

 

Spectacolul este o comedie cu focurile de artificii ale umorului evreiesc şi cântece tradiţionale pline de voioşie. Umorul şi muzica – iată un bagaj minimal pe care oricine îl poate lua cu sine oriunde s-ar duce. Este totodată şi o bună terapie împotriva vicisitudinilor vieţii, pe care evreii le-au exersat îndelung. Cine nu crede, să încerce și el! Şi să-şi amintească de vorbele neîntrecutului umorist Şalom Alehem, care spunea: ”Râsul?! Dar râsul este sănătate curată, prescris de orice medic bun!”. ”Mazl Tov… And Justice For All!” este  un spectacol spumos în care râdem şi ne bucurăm împreună, ascultând istorioare mai vechi (ca vinul bun!) şi mai noi, precum şi cântece populare evreieşti.

Cu participarea TES ORCHESTRA:

Clape, acordeon: Bogdan Lifșin

Vioară: Rodica Gancea

Violoncel: Sergiu Marin

Clarinet: Mihai Pintenaru

Percuție: Radu Gheorghe

 

Spectacolul se joacă în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Masca (Bd. Uverturii, 14). Biletele sunt fără loc. Ocuparea locurilor se face în ordinea sosirii.

Bilete la Mazl Tov… And Justice For All!

Momentan nu sunt reprezentații programate.