Menu
Mon Bijou Baroque –  Mădălina Pașol & Ansamblul I SEDICI Mon Bijou Baroque –  Mădălina Pașol & Ansamblul I SEDICI

Mon Bijou Baroque – Mădălina Pașol & Ansamblul I SEDICI

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Mărțisor Mon Bijou Baroque –  Mădălina Pașol & Ansamblul I SEDICI.

Un eveniment excepțional cu pianista concertistă Mădălina Pașol si Ansamblul I SEDICI. Mărțisorul este legat de tradiția de a dărui doamnelor la 1 Martie o amuletă, compusă dintr-o monedă legată cu un fir alb roșu, iar fecioarele purtau aceasta bijuterie până la sosirea cocorilor. Legăturastrânsă dintre bijuterii și comorile muzicale ne duce cu gândul la epoca barocă, timp în care sărbătorile caselor regale, concertele festive aveau o mare notorietate.

Haideți să împletim bijuteriile muzicale într-o sărbătoare imperială la Palatul Bragadiru într-un concert regal oferit de celebra pianista Mădălina Pașol, alături de Ansamblul I SEDICI (Germania) format din artiști de valoare ai scenelor internaționale. Programul include bijuterii muzicale de la Anotimpurile lui Antonio Vivaldi, W. A. Mozart, Frederic Chopin și A. Piazolla.

Mădălina Pașol este un nume deja binecunoscut iubitorilor de cultură, a concertelor și festivalurilor de mare anvergură din țară și străinătate. Artista își aduce recunoașterea prin interpretările pianistice de excepție, o tehnică monumentală și momentele de neuitat de care publicul are parte la toate evenimentele create în filarmonicile și festivalurile din țară și străinătate.

Ansamblul I SEDICI este format din artiști de cel mai înalt calibru al orchestrelor noastre. Artiștii sunt instrumentiști ai Orchestrei naționale Radio și soliști de mare valoare ai scenelor românești.

Bilet FRONT SEAT: cu acest bilet vă puteți garanta locurile în primele 8 rânduri ale sălii.

Bilete la Mon Bijou Baroque – Mădălina Pașol & Ansamblul I SEDICI

Momentan nu sunt reprezentații programate.