Menu
MaMe MaMe

MaMe

Durată: 1h 30m
Regia: Regia Cristian Ban
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

MaMe

Producător: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați

Creație colectivă

Regia: Cristian Ban

Scenografia: Iulia Gherghescu

Lighting design: Marian Tarazi

Este o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală.

„MaMe” este primul spectacol regizat de Cristian Ban la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. Patru femei anonime, despre care nimeni nu știa nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrânețe și ceea ce ne unește pe toți când auzim sau pronunțăm cuvântul Mama.

Alternanța dintre întâmplările înduioșătoare, cele hazoase și pragurile de maturizare se face realist, iar spectacolul se conturează pas cu pas, prin contribuția personală a fiecărui membru: amintiri, experiențe, sentimente, gânduri și trăiri pe care regizorul le-a ordonat și cărora le-a dat un sens teatral.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

Prezentarea la intrarea in spatiul destinat spectacolului cu 30 de minute inainte de inceperea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.
Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.
Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane 

Bilete la MaMe

Momentan nu sunt reprezentații programate.