Menu
Mama – FNT Mama – FNT

Mama – FNT

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h 30m
Regia: Regia Mariana Cămărășan Mariana Cămărășan
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacolul este o producție a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și este prezentat în cadrul Festivalului Național de Teatru 2022.

 

14+
Spectacol în limba română cu traducere în limba engleză

Două actrițe se întâlnesc la prima lectură cu Mama. Nu e povestea din text, e povestea reală a spectacolului, cea pe care decid să o împărtășesc.

Două actrițe D.L. & C.T., două regizoare M.C. & A.F.I., două roluri: Mamă & Fiică, o zi ploioasă și un text – CD ne-a adus împreună (o nebunie), D.B. ni s-a alăturat (moment de grație) și mai ales C.C., care a zis DA și ne-a dat curaj. Și mulți spectatori care ne-au îmbrățișat. N-am creat acest spectacol, îl însoțesc doar, mă minunez și mă bucur. Așa că am să îndrăznesc să afirm că e bun, că e un spectacol excepțional și pentru că are o poveste unică: s-a născut la prima lectură. Nu la a doua, nu după repetiții, ci la prima întâlnire, în fața mea, cu nerostirea niciunui cuvânt-indicație. Un spectacol ale cărui imagini le veți regăsi în interiorul dvs. De văzut cu ochii închiși și cu inima deschisă. M.C. (vorbim după).

Foto Dragoș Dumitru

 

Detalii   

Bilete la Mama – FNT

Momentan nu sunt reprezentații programate.