Menu
Vecini de coșmar Vecini de coșmar

Vecini de coșmar

Teatru: Teatrul Rosu
Locuri: 13 locuri disponibile
Următoarea reprezentație: alte 2 date/ore
Locația: The Hub Strada Bărăției, nr. 31, București
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 47.69 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

Povestea este simplă: un inginer cultivă liniștit fasole, iar vecinul lui, un vânzător de sticle goale, se crede colonel în armată și susține sus și tare că a fost vizitat de extratereștri. Ei, dar ce simplu ar fi să fie doar atât… Doar că blocul este mare și locatarii sunt mulți! Printre ei, îi găsim pe Vasilescu, care e bănuit că ar fi furat un pepene gigant, pe profesorul trăsnit care e confuz și, cu ei, totul devine posibil! Dacă ai locui în acest bloc ce ai face? Te-ai muta sau ai intra in jocul lor? Îți propunem o super comedie interactivă, care te va face să te uiți cu alți ochi la vecinii tăi și să cauți asemănări între ei si personajele noastre! Hai în povestea noastră! Fii un vecin responsabil și salvează asociația!

O nouă super comedie cu Daniel Hara („Iubirea e un lucru foarte mare”, „Cuplu ideal”, „Gunoierul”), Alexandru Tudor Sabău, Paul Stoicescu / Ioan Paraschiv. Regia Daniel Hara.

În funcție de ora de începere, accesul în sală se poate face cu o oră / cu 40 de minute mai devreme, fiind permis cu până la 10 minute înainte de spectacol. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat), 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea (în funcție de disponibilitatea de la fața locului, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane). Informații suplimentare, la nr. de telefon 0773 825 249.

Bilete la Vecini de coșmar

Duminică, 26 martie, ora 19:30
Teatrul Rosu, The Hub
13 locuri disponibile
Duminică, 9 aprilie, ora 19:30
Teatrul Rosu, The Hub
16 locuri disponibile
Joi, 11 mai, ora 19:30
Teatrul Rosu, The Hub
17 locuri disponibile