Menu
Mă mut la mama Mă mut la mama

Mă mut la mama

Teatru: Teatrul Elisabeta
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Din respect pentru actori, accesul în sala de restaurant se face cu 90 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mâncare și băuturi. Vă informăm că ultima comandă va fi preluată cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Autor și regie: Andreas Petrescu
Tip spectacol: comedie

Distribuție:
Tania Popa
Vlad Ianuș
Mihnea Nicolau

Preț Bilet: 69 lei

Sinopsis

“Mama nu e o femeie. Mama…e mama!“

Poate are un iubit, poate își dorește o noapte romantică, însă fiii ei au un cordon ombilical foarte rezistent. Prezența ei este singurul lor refugiu emoțional.Au amândoi aproape 30 de ani dar se mută înapoi la mama convinși că singura ei treabă e să aibă grijă de copii. Ce descoperă, le dă viața peste cap. Iubirea și egoismul apar uneori sub aceeași formă. “Mă mut la mama” este o poveste emoționantă care se spune printre lacrimi și hohote de râs.

Spectacolul face parte din conceptul „Poftă de teatru”, în care „gurmanzii” pot savura comedii originale, în timp ce se bucură de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comandă de mâncare se va prelua cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. De asemenea, te rugăm să nu întârzii, pentru că biletele își pierd valabilitatea odată cu începerea evenimentului.

Bilete la Mă mut la mama

Momentan nu sunt reprezentații programate.