Menu
Luiza Zan & Gyarfas Istvan: Holiday Dreaming Luiza Zan & Gyarfas Istvan: Holiday Dreaming

Luiza Zan & Gyarfas Istvan: Holiday Dreaming

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Un omagiu adus celei care a schimbat jazz-ul pe vecie, concertul celor doi muzicieni de excepţie este dedicat memoriei lui Billie Holiday.

Deşi reticentă în a aduce în faţa publicului piesa care a scandalizat o întreagă lume, Luiza Zan, câştigătoare a numeroase premii importante şi reputată vocalistă de jazz, a decis să includă în repertoriu şi “cântecul secolului”, Strange Fruit, pentru că, aşa cum spunea fondatorul Jazz Café Society în 1939, oamenii trebuie să audă această piesă, să îi ardă pe dinăuntru.

Din program nu vor lipsi piese precum Sophisticated Lady, Don’t explain sau Body and Soul, pentru a atenua impactul provocat de o elegie pe tema violenţei rasiale.

Estetica minimalismului expresiv evocată de vocea Luizei Zan va fi pusă în valoare de câștigătorul Premiului Gábor Szabó, István Gyárfás (Gyafi), care este unul dintre cei mai apreciați chitarişti de jazz maghiari, constant câștigătorul sondajelor de popularitate ale revistei muzicale jazzma.hu.

Cu trio-ul său, fondat în urmă cu 30 de ani, a lansat șase albume (Live at the Jazz Café, Midnight in Pest, Tale, Nairobi Romance, Old Amsterdam și Cartoon Jazz), în colaborare cu soliști precum celebrii Csaba Deseő, Fábián Juli sau saxofonistul american Big Red Ron.

Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.


IMPORTANT

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea.

Bilete la Luiza Zan & Gyarfas Istvan: Holiday Dreaming

Momentan nu sunt reprezentații programate.