Menu
Love Love

Love

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Vârsta recomandată: +16 ani

La spectacolul Love poţi veni cu iubita (aşa se face), dar să ştii că e genul de spectacol pe care îl poţi vedea şi cu “fosta”, şi cu “consoarta”, dar şi cu femeia ideală pe care nu ai cunoscut-o încă sau cu fata după care te cam uiţi lung (hai, recunoaşte!)

Love e un nou gen de a face teatru. E contemporan, e viu, e diferit de tot ce ai văzut pană acum, e altfel.

E un performance de teatru-dans asa cum ai văzut doar la festivalurile din afară, ce combină mai multe stiluri şi care la final te lasă zdrobit, cu un milion de stări si emoţii.

Are toate ingredientele: umor, sensibilitate, comedie, poezie, şi cea mai nouă combinaţie de teatru.

Love e ceva ce n-ai mai văzut până acum. Fii pregătit pentru o nouă experienţă în teatru.

Love e un spectacol de neratat în care Paul Cimpoieru, artist multidisciplinar şi multipremiat, îmbină fascinant, într-un stil cum sigur nu ai mai văzut niciodată: dansul cu imaginea, fantezia cu realitatea, cuvintele cu tăcerile.

Aşa că… dacă ştii că în dragoste nu e totul doar cu inimioare & beţişoare parfumate & lapte & miere, dacă v-au bătut vecinii în calorifer când eraţi la cuţite în sufragerie, dacă vreodată ţi-a venit să râzi cu lacrimile şiroind pe obraji, dacă nu ţi-ai găsit cuvintele potrivite înainte ca uşa să se trântească definitiv…, atunci e foarte probabil ca HomoLove să rămână spectacolul tău preferat. Şi al iubitei. Şi consoartei. Şi poate şi al fetei după care te cam uiţi lung.

Spectacolul a fost prezentat în cadrul unor festivaluri internaționale din: Roma, Paris, Serbia, Ungaria și face parte din trilogia Homo sapiens, alături de Homo Americanus și Zeus.

Premii festivaluri:

* Premiu pentru Concept

** Premiu pentru Regie

*** Premiu pentru Interpretare

O producție Compania 9 în parteneriat cu The Creative Moustache

Bilete la Love

Momentan nu sunt reprezentații programate.