Menu
Love. Enter. Refresh Love. Enter. Refresh

Love. Enter. Refresh

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h 40m
Regia: Regia Radu Popescu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Amfiteatru TNB este un proiect susținut de   

 

Love. Enter. Refresh este un spectacol actual despre dragoste și riscuri, despre alegeri și asumarea lor, despre modul în care amintirile ne modifică percepția asupra lumii și asupra persoanelor de lângă noi. Dar și despre ritualul contemporan al nunții, cu toată combinația sa de tradiție, fițe moderne, lux, bucurie și ipocrizie, sărbătoare și măștile sociale pe care le purtăm.

Spectacolul spune povestea unei tinere femei dintr-o corporație pusă în situația de a alege între siguranța oferită de un coleg de serviciu și romantismul relației cu un fermecător alpinist.

De ce se fură mireasa la o nuntă și ce consecințe neprevăzute poate avea acest obicei urban cu origini vagi?!

Aflați din Love. Enter. Refresh, un spectacol despre dragoste și alte ritualuri, distins cu Premiul de Dramaturgie al Revistei ”Yorick” pe anul 2013 (sub titlul „S-a furat mireasa”).

Love. Enter. Refresh este o producție a Teatrului Apropo, realizată cu sprijinul Teatrului Godot, 2021 

 

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri – https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

Bilete la Love. Enter. Refresh

Momentan nu sunt reprezentații programate.