Menu
Love after Love after

Love after

Teatru: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați
Locuri: 321 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Locația: Sala Mare Strada Domnească, nr. 59, Galați
Durată: 1h 50m
Regia: Regia Eugen Făt Eugen Făt
Autor: Autor Eugen Făt Eugen Făt
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
  Cumpără bilete
bilete pe fanitardini.ro

Descrierea spectacolului

Flavia Călin ( Mira ), Vlad Volf ( David ), Cristina Uja-Neagu ( Maria ), Aureliu Bâtcă ( Andrei ), Oana Preda ( Voce doctor ), Ciprian Brașoveanu ( Voce Wolf ), Ilinca Ivan / Eva Maria Stanciu ( Ava )

Dramă | 1 h 50 min | Sala Mare

Spectacolul, în regia lui Eugen Făt, prezintă încercările prin care trece un cuplu, căsătorit de 10 ani, cu un copil.

„Du-te acasă și iubește-ți familia!”

E povestea dintre doi oameni și ispitele, încercările prin care ei trec după ce a apărut în viața lor copilul. LOVE AFTER – Dacă vrei să schimbi lumea, du-te acasă și iubește-ți familia – este o continuare a spectacolului AFTER LOVE. Analizez din nou relațiile din cuplurile căsătorite, dar cred că acum, în LOVE AFTER, duc “discuția” la un alt nivel. Îmi doresc ca publicul să rămână, după această reprezentație, cu  ideea că, pentru salvarea unei relații, unei căsnicii, este nevoie de doi, întotdeauna. „Discuția” dintre personajele principale este, de fapt, o rătăcire… Toți avem rătăciri de genul celei din spectacol, inevitabil. Povestea nu este una de dragoste. LOVE AFTER  înseamnă o călătorie către redescoperirea de sine și o disecție a relației dintre soți.”

Flavia Călin: „Am o dualitate pe care o are personajul. Mi-am dat seama de multe lucruri despre mine lucrând la acest rol și asta poate fi înfricoșător. LOVE AFTER este povestea de viață a unui cuplu, căsătorit, cu copii. Cei doi trec printr-o situație de viață pe care am regăsit-o adesea în jurul meu și din care sper să învețe spectatorii care vor veni la acest spectacol.”

Vlad Volf: „M-am oferit acestui rol. Să-l interpretez pe David este un experiment pentru mine și cumva mă ajută să mă pregătesc pentru ce urmează, e ca o terapie înainte să fie nevoie de o terapie (râde). Cred că povestea LOVE AFTER te ajută să vezi, mai bine, unde te situezi ca partener într-o căsnicie.”

Conversația cu actorii Flavia Călin și Vlad Volf poate fi urmărită aici:

 

Bilete la Love after

Duminică, 26 februarie, ora 19:00
Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați, Sala Mare
321 de locuri disponibile