Menu
Live Improvisation cu Denis Bolborea și Alex Raptis Live Improvisation cu Denis Bolborea și Alex Raptis

Live Improvisation cu Denis Bolborea și Alex Raptis

Teatru: Unteatru
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea piesei

Pasiunea comuna pentru muzică a celor doi artiști cu background diferit (coregraf și regizor) i-a determinat deseori să improvizeze pentru actori și dansatori, imbinand live looping, beatbox și sintetizatoare. 

Denis Bolborea este performer, coregraf și sound designer. În căutările sale îmbină diverse tehnici de dans contemporan cu bagajul acumulat din dans urban și este interesat de conexiunea dintre voce și corp. În paralel se dezvoltă ca solist vocal și beatboxer, participând de-a lungul anilor în diverse proiecte în care se plasează la intersecția dintre aceste roluri. În 2020 lansează platforma BLIP – Beatbox & Looping International Platform. Face parte din grupul a capella Blue Noise și dezvoltă proiectul independent KABLAT, în care creează muzică live prin looping vocal si beatbox. 

Născut în 1989 în Grecia, Alex Raptis lucrează în domeniul artelor spectacolului. Principalele sale arii de interes sunt regia de teatru, light design-ul și compoziția muzicală. Din anul 2014, creează lighting design-ul sau muzica pentru performance-uri, concerte de jazz și teatru. Locuiește și lucrează în București, dar se implică și în proiecte din alte orașe sau țări. Face muzică electronică împreună cu Andrei Raicu, în formula Al’iikhwa Ra, și este toboșarul formației MIDPOINT. In prezent, lucreaza la o instalatie interactiva audio numita Chemical Soundscape, prin care transforma proprietățile chimice ale substantelor in compoziții sonore.

Reprezentații

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Spectacole similare

Vezi piesa
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Joi, 25 aug. ora 19:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Gipsy in Blue
Gipsy in Blue
Luni, 15 aug. ora 20:00 Durată: 1h 30m Bucuresti, Teatrul Elisabeta
Vezi piesa
Mașinăria. Musicalul
Mașinăria. Musicalul
Sâmbătă, 10 sept. ora 19:30 Regie: Alexander Hausvater, Alex Burcă, Patricia Katona Scenografie: Adina Mastalier Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Toxic
Toxic
Vineri, 2 sept. ora 20:30 Regie: Mihai Androne, Florin Piersic Jr Scenografie: Mihai Androne Durată: 1h 15m Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Neliniștiți – proiecție de film
Neliniștiți – proiecție de film
Sâmbătă, 20 aug. ora 21:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Valsul Hazardului
Valsul Hazardului
Vineri, 26 aug. ora 19:30 Regie: Ingrid Bonța Durată: 1h Bucuresti, Teatrul Masca