Menu
Liniște! Sărut. Acțiune Liniște! Sărut. Acțiune

Liniște! Sărut. Acțiune

Teatru: Teatrul Odeon
Durată: 1h 30m
Regia: Regia Peter Kerek
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Data premierei: 03 februarie 2013
Durata spectacolului: 1h 30′

Aţi fost vreodată pe un platou de filmare?
Dacă aveţi această curiozitate, Teatrul Odeon vă dezvăluie culisele turnării unui film de dragoste în savuroasa comedie Linişte! Sărut.Acţiune!
În rolul regizorului căruia îi scapă totul de sub control: Pavel Bartoş.

„Prin tratarea regizorală inventivă,  fiecare secvență câștigă aplauzele spontane ale publicului cucerit de comicul momentelor. Rezultatul interpretării susținut ireproșabil de către distribuție este o comedie savuroasă despre o zonă specială, în care însă, funcționează aceleași metehne de comunicare între indivizi, ca și în viața obișnuită.”

Ileana Lucaciu – marți, 12 februarie 2013 blogspot

„Cu “Linişte! Sărut. Acţiune!”, Teatrul Odeon îşi reconfirmă statutul cu totul special în rândul instituţiilor de spectacol din România, acela de gazdă bună pentru producţii ce pot fi încadrate în zonă experimentului valoros. La cât mai multe, şi mai şi.”

Răzvana Niţă, PORT.ro, 11 februarie 2013

„Cei care nu au fost vreodată pe un platou de filmare şi au venit să vadă “Linişte! Sărut. Acţiune!” se pot considera martorii facerii unui film. E totul credibil. Şi se datorează tuturor, inclusiv acestei echipe, trăsnită pentru filmul din spectacol, dar ideală pentru spectacolul în sine. Se vrea un film de dragoste, dar iese… un spectacol de comedie. De fapt asta şi s-a dorit: o montare cu haz. E o formulă extrem de bine rezolvată de Kerek, care împarte spectacolul în trei părţi: primele două reprezintă vise urâte, iar a treia – o realitate, ca un coşmar.”

Maria Sârbu – jurnalul.ro – 11 februarie 2013

„Jocul se leagă şi se dezleagă accelerat, într-o continuă mişcare, un neîncetat du-te-vino, variaţie, alternare, încâlceală şi limpezire. Spre deosebire de platoul de filmare din piesă, pe scena de la Odeon lucrurile sunt puse la cale de un regizor riguros şi o echipă experimentată, entuziastă, inventivă şi tânără spiritual. Homo ludens.”

Maria Zărnescu  – 4 martie 2013, yorick.ro

“Nu am văzut în ultima vreme prea multe comedii fără sîmbure amar pe scenele româneşti. Ei bine, asta e o comedie absolut delicioasă, la care se rîde mult şi rîsul e inteligent. Un spectacol despre cum se face un film, despre ce merge rău cînd aproape nimic nu merge bine, despre mici coşmaruri şi mari neînţelegeri. O sursă nesfîrşită de zîmbete şi chiar hohote de rîs.”

Răzvan Penescu, facebook, 10 februarie 2013

doimih

Bilete la Liniște! Sărut. Acțiune

Momentan nu sunt reprezentații programate.