Menu
Liniște în culise Liniște în culise

Liniște în culise

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 2h
Regia: Regia Matei Stoian
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

„Liniște în culise” este o adaptare a piesei “Noises Off” de Michael Frayn, considerată a fi „cea mai amuzantă farsă scrisă vreodată”. Spectacolul prezintă o trupă de actori care repetă o piesă eșuată numită „Nothing On”. Urmărim evoluția acestei producții în trei etape esențiale: repetiția generală, premiera și una dintre ultimele reprezentații, când uzura fizică și psihică a turneului își spune cuvântul. Personajele sunt diverse și memorabile: un regizor ambițios care încearcă să mențină ordinea într-o echipă de actori mediocri, fiecare cu ego-uri supradimensionate și povești de viață complicate. Emoțiile intense, dramele personale și neînțelegerile dintre actori creează un spectacol captivant, în care adevăratele momente comice și dramatice se desfășoară în culise.

„Liniște în culise” este mai mult decât o simplă comedie. Este o oglindă a vieții de actor, unde fiecare zi aduce noi provocări și surprize, iar granița dintre realitate și ficțiune se estompează constant.

Uși trântite, intrigi pe scenă și în culise și un platou cu sardine rătăcit sunt doar câteva dintre elementele intrigii acestei comedii clasice și hilare.

Vă invităm să vă alăturați unei experiențe teatrale unice, unde haosul și hilaritatea sunt la ordinea zilei, iar magia teatrului prinde viață într-un mod absolut încântător. „Liniște în culise” este o sărbătoare a artei teatrale și a oamenilor care o fac posibilă, aducând pe scenă toată complexitatea și frumusețea acestei lumi fascinante.

Un spectacol în spectacol: „Liniște în culise” prezintă o perspectivă unică asupra lumii teatrului, dezvăluind haosul și comicul din spatele scenei.

Umor inteligent: Spectacolul are un umor fin și inteligent, care va face deliciul publicului de toate vârstele.

Un spectacol produs de Asociația Montage și sprijinit de Fundația pentru Tineret a Municipiului București.

Bilete la Liniște în culise

Momentan nu sunt reprezentații programate.