Menu
Libretto Impostura Libretto Impostura

Libretto Impostura

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 2h
Regia: Regia Matei Lucaci-Grünberg Matei Lucaci-Grünberg
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Libretto Impostura este un fals libret despre impostură. Este o comedie tristă. Spectacolul reprezintă cea de-a doua parte a trilogiei Libretto. Libretto Impostura este un spectacol colectiv, în care membrii trupei își propun să dezbată impostura – uneori e comic, alteori e tragic, uneori e necesar și în multe cazuri este absurd. Este despre mediocritate și escrocherie, despre religie și sport, despre condiția actorului, despre om în general. Impostura există, sindromul imposturii există, iar spectacolul nu își propune să judece impostura ci să o descopere și eventual să o înțeleagă și să o accepte.

Text: Matei Lucaci-Grünberg, Sever Bârzan, Radu Dragomirescu, Mariana Gavriciuc și trupa Jamais-Vu și surse de inspirație (Alexandru Tatos, Oliver Sacks, P.T. Anderson)

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru:

*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.

– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Bilete la Libretto Impostura

Momentan nu sunt reprezentații programate.