Menu
Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.Lemons. Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.

Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.

Teatru: Teatrul Masca
Regia: Regia Iulia Grigoriu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.Lemons. 

de Sam Steiner

Spectacolul este produs de Asociația Vanner Collective și se va juca la sediul Teatrului Masca, în cadrul proiectului „Deschis – microstagiune de spectacole invitate”.

Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons e un spectacol care vorbește despre intimitate și modul în care ea evoluează. În doar 140 de cuvinte.

Ce faci când lumea ta e pe cale să devină din ce în ce mai mică?

Amenințați de o distopie în care legea le interzice oamenilor să rostească mai mult de 140 de cuvinte pe zi, Bernadette și Oliver încearcă să găsească noi metode de a comunica. El luptă împotriva legii Șșșt cu toate armele pe care le are, ea refuză să creadă până în ultimul moment că un astfel de lucru este posibil.

Dar Te iubesc se restrânge în Tubesc, iar relația lor se adaptează noilor reguli.

„Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” este un spectacol care pune în valoare un text cu o premisă ce stârneşte curiozităţi şi ritmează un dialog încărcat de contradicţii şi paradoxuri. Doi actori construiesc o lume într-un spaţiu aproape gol şi, în timp ce ei se regăsesc, ochii minţii tale văd lumea distopică în care cuvintele sunt numărate şi economisite.”

„Este o poveste despre ce spunem și cum spunem, despre lucrurile pe care le putem auzi doar în tăcere, despre activism, democrație și libertatea de exprimare; despre cât de puțin ne spunem cu adevărat atunci când avem la dispoziție toate cuvintele. Să alegi să taci când întreaga lume țipă, poate deveni un act de rebeliune în sine. Cuvintele contează.”

Restricție de vârstă: 12+

Scenografie: Răzvan Bordoș

Bilete la Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.

Momentan nu sunt reprezentații programate.