Menu
Labirintul luminilor Labirintul luminilor

Labirintul luminilor

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

3.500 de lumânări. 300 de valize vechi. Turnuri de valize, fântâni de valize, valize de oaspeți – fiecare pornește pe cont propriu în Marea Călătorie prin Labirint. Două ore și jumătate în care stelele cad de pe cer și siluetele își dezvăluie poveștile cu ochii, vocile și trupurile lor.
O mare de lumini curge de-a lungul piețelor și a parcurilor, prin tuneluri și castele. Iar pentru cei ce intră în labirint, acesta devine un joc de lumini, plin de momente poetice și teatrale. Opt personaje își destăinuie visurile, nerealizările și își dezvăluie micile insule de fericire, într-o repetiție constantă – o piesă poetică în călătoria spre centrul labirintului.
Lăsați-vă fermecați de magia imaginilor, de expresivitatea artiștilor și de poveștile poetice. Rămâneți aproape, până ce veți fi purtați din nou în negura nopții.
Regie artistică: Bille Behr & Stefan Behr
Text: Stefan Behr
Scenografie: Martin Thoms
Sunet: Bille Behr
Light design: Stefan Behr
Muzica (violoncelist): Nikolaus Herdieckerhoff
Interpretare: Bärbel Aschenberg, Alexandru Cirneala, Irene Fas Fita, Jacek Klinke, Johanna Malchow, Markus Moiser, Karen Rémy, Martin Thoms
Director tehnic: Rebecca Dirler
Echipa tehnică: Thomas Hanson, Elly Smith
Asistent producție: Johannes Gärtner
În colaborare cu: Theater Magica
Interval disponibil vizitării de către public: 21:30-00:00
Labirintul este deschis pentru spectatori pentru un interval de 2 ore și 30 minute. Durata unei vizite este de 90 de minute, timp în care vizitatorii își pot alege liberi parcursul, fiecare în ritmul lui. Unele scene se repetă secvențial, încât, chiar dacă sosești la 21:30 sau la 22:15, vei fi părtaș la aceeași aventură.
Unele momente din spectacol pot fi văzute și de pe marginea labirintului, fără a fi nevoie să pătrunzi în universul cărărilor luminate.
Orele de începere a vizitelor: 21:30 / 21:45 / 22:00 / 22:15 / 22:30 / 22:45 / 23:00 / 23:15 / 23:30 / 23:45 (pentru approx. 100 persoane în fiecare interval).

Bilete la Labirintul luminilor

Momentan nu sunt reprezentații programate.