Menu
La vie en rose La vie en rose

La vie en rose

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Tip spectacol: seara frantuzeasca cu muzica live
Durata: 1h 30min (cu pauza)
Cu:
Madalina Coca – voce
Sorin Zlat – Keyboards

Pret Bilet: 69 lei

Sinopsis

Artista Madalina Coca, acompaniata de maestrul Sorin Zlat va sustine un concert cu muzica 100% frantuzeasca, un show original cu influente de jazz si caracterizat de un „Parisian Style” pe care artista l-a creat in cei 10 ani petrecuti in Franta.

Finalista de la „Vocea Romaniei” performeaza de mai mult de 20 ani pe scene atat in tara cat si in strainatate. Madalina s-a indragostit de muzica inca de mica si a participat la o multitudine de concursuri si festivaluri unde a obtinut numeroase premii si trofee. In perioada in care a locuit la Paris, artista a dobandit cetatenia franceza si a avut diverse colaborari muzicale cu mai multe band-uri si artisti cunoscuti. Dupa performanta extraordinara de la Vocea Romaniei, Madalina decide sa revina in Romania unde continua bogata sa activitate muzicala si lanseaza de asemenea si o serie de piese proprii, printre care Lume, Lume si Vocea Mea.

Sorin Zlat, pianist, clarinetist, Yamaha jazz artist si compozitor, detinatorul a numeroase premii si distinctii nationale si internationale, este unul dintre cei mai reprezentativi pianisti de jazz ai noii generatii de artisti romani. Invitat la numeroase festivaluri, Sorin Zlat a concertat pe aceeasi scena alaturi de Chick Corea, Chucho Valdez, Joey Alexander, Wynton Marsallis, Brandford Marsallis, Lee Ritenour, Gregory Porter, Howard Levy & The Fleckstones, Kamasy Washington si multi altii. In prezent artistul se bucura de o bogata activitate concertistica in Europa, U.S.A si Asia cu aparitii ce includ prestatii in cluburi celebre si participarea la festivaluri renumite de Jazz internationale si nationale.

Din meniul muzical al serii nu vor lipsi interpretari live ale pieselor celor mai importanti artisti francofoni din toate timpurile, precum Édith Piaf, Patricia Kass, Charles Aznavour, Céline Dion, dar si artisti ca Zaz, Vaya con Dios, Indila sau Stromae.

Ultima comanda de mancare se face cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului, asa ca iti recomandam sa vii cu cel putin o ora inainte de inceperea spectacolului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea spectacolului.

Bilete la La vie en rose

Momentan nu sunt reprezentații programate.