Menu
La vie en rose La vie en rose

La vie en rose

Teatru: Teatrul Elisabeta
Locuri: 67 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Locația: Restaurant Elisabeta Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45, București
Durată: 1h 30m
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 79 lei
bilete pe teatrulelisabeta.ro

Descrierea spectacolului

Din respect pentru artiști, accesul în sala de restaurant se face cu 90 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de băuturi. Pentru informații privind cina, te rugăm să consulți meniul de mai jos.

Seară franțuzească cu muzică live

Durata: 1h 30min (fără pauză)
Cu:
Mădălina Coca – voce (finalistă Vocea României)
The Cabarets:
Alexandru Constantinescu – tobe
Tudor Nițu – chitară
Alexandra Pop – chitară bas
Marius Balint – keyboard
Cristian Gorgon-Grigorescu – trombon
Bogdan Malacescu – trompetă
Catalin Gorgon-Grigorescu – trompetă

Preț Bilet: 79 lei

Sinopsis

Artista Mădălina Coca (finalistă Vocea României), acompaniată de The Cabarets va susține un concert cu muzică 100% franțuzească, un show original cu caracterizat de un „Parisian Style” pe care artista l-a creat în cei 10 ani petrecuți în Franța.
Finalista de la „Vocea României” performează de mai mult de 20 ani pe scene atât în tară cât și în străinătate. Mădălina s-a îndrăgostit de muzică încă de mică și a participat la o multitudine de concursuri și festivaluri unde a obținut numeroase premii și trofee. În perioada în care a locuit la Paris, artista a dobândit cetățenia franceză și a avut diverse colaborări muzicale cu mai multe band-uri și artiști cunoscuți. După performanța extraordinară de la Vocea României, Mădălina decide să revină în România unde continuă bogata sa activitate muzicală și lansează de asemenea și o serie de piese proprii, printre care Lume, Lume și Vocea Mea.

The Cabarets s-a înființat în anul 2004, și este formată din 7 muzicieni talentați și pasionați (secția ritmică: tobe, chitara bas, chitara, keyboard și pachet de suflători : 2 trompete și trombon).

The Cabarets înseamnă un show pus la punct după ani de experiență alaturi de muzicieni de valoare cu sute de concerte la activ atât în Romania, cât și în străinătate. The Cabarets sunt câștigătorii „Premiului Presei” în cadrul Festivalului Mamaia la secțiunea „Creație”. Alte colaborări de marcă au fost alături de Wilmark și echipa lui de dansatori cât și apariția în serialul „Umbre”. Pe plan internațional trupa The Cabarets a susținut concerte de revistă, spectacole de circ și cabaret în Lisabona, Qatar și Insulele Azore.

Te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea evenimentului.

Bilete la La vie en rose

Sâmbătă, 20 aprilie, ora 20:00
Teatrul Elisabeta, Restaurant Elisabeta
67 de locuri disponibile