Menu
La un metru de tine La un metru de tine

La un metru de tine

Teatru: Teatrul Ion Creangă
Durată: 30 minute
Regia: Regia Andrea Buzzetti, Teatrul La Baracca-Testoni Ragazzi (Italia)
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Recomandat: Educația timpurie

Un metru de tâmplărie se transformă rând pe rând într-un fluture jucăuș, un căluț nărăvaș sau un balon-pătrățel – forme pe care le explorăm într-un spectacol ca o fereastră deschisă spre joc și joacă, trasând cu gingășie granițele imaginației.

Când două persoane se întâlnesc, modul în care acestea interacționează le poate redefini universul interior. Aceasta este și povestea personajelor noastre, El și Ea, a căror întâlnire într-un spațiu compus cu ajutorul unui simplu instrument (un metru de tâmplărie), dă noi forme acțiunilor, gândurilor și sentimentelor pe care le trăiesc, totul punctat de un fundal sonor când allegro, când piano.

________________

Creat în cadrul proiectului european Small size, Performing Arts for Early Years, spectacolul La un metru de tine reprezintă cea de-a doua colaborare a Teatrului Ion Creangă cu artiștii de la Teatrul La Baracca – Testoni Ragazzi în vederea creării de noi producții, regizorul Andrea Buzzetti fiind unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști ai companiei italiene. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, înscriindu-se într-o paletă de producții menite să încurajeze creativitatea și empatia în rândul celor mai micuți spectatori de teatru. 

Bilete la La un metru de tine

Momentan nu sunt reprezentații programate.